diumenge, 7 de desembre del 2014

Magdalenes d'espelta

Ingredients:

4 ous
200 gr.de sucre morè
1 taronja
200 ml. d’oli d’oliva suau
220 gr. de farina d’espelta integral ecològica
1 sobre de llevat en pols
1 pessic de sal

Preparació:

Rentem la taronja, la assequem i ratllem la pell que reservem.

Partim la taronja per la meitat i n’espremem el suc.

Posem en un bol els ous, el sucre, el suc de la taronja i batem fins que la massa augmenti el seu volum.

Afegim l’oli i barrejarem suaument (no batre) durant 15 segons amb les varetes.

Afegirem la farina tamisant-la amb un colador de malla o un tamisador, el llevat i la sal.

Barrejarem també suaument amb la màquina de varetes.

Incorporem la pell de la taronja i remenem.

Deixem el bol amb la massa a la nevera de 2 a 3 hores.

Passat aquest temps preescalfem el forn a 250C dalt i baix.

Posem els motlles per a les magdalenes sobre la safata del forn.

Aboquem la massa en els motlles de les magdalenes fins a emplenar 3/4 parts de la seva capacitat i abans d’enfornar-les les empolvorem amb sucre (morè).

Baixem la temperatura a 220C, apaguem el grill i amb el foc de baix + el ventilador (en el meu cas) les fornegem entre 12 i 15 minuts (depèn de cada forn) tot vigilant-les perquè no se’ns cremin.


Quan les retirem del forn deixem refredar a sobre una reixeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada