Ingredients:
Arròs integral basmati (Bio)
Aigua mineral
Sal
Preparació:
Per coure l’arròs basmati el primer que
farem és netejar tot el midó que porta adherit.
Per fer-ho el posem en un pot, l’omplim
amb aigua fresca i amb les mans anem remenant fins que l’aigua surti clara,
(veurem que l’aigua s’enterboleix amb el midó) colem l’aigua i repetim el
rentat 2 o 3 vegades més, fins que l’aigua quedi més o menys neta. La raó per
rentar l’arròs és perquè els grans quedin solts i que a més, siguin més
digestius.
Omplim d’aigua un cop més el recipient amb
l’arròs i el deixem reposar 30 minuts. Després d’aquest temps colem l’arròs.
Posem en un pot 2 ½ tasses d’aigua per
cada tassa d’arròs que haguem posat.
Quan comenci a bullir l’aigua, afegim
l’arròs que hem colat prèviament.
Deixem el foc alt fins que l’aigua comenci
una altra vegada a bullir.
Baixem el foc al mínim, tapem l’olla i ho
cuinem durant 25 a 35 minuts a partir de l’ebullició. Afegim una mica de sal.
Finalitzats el temps apaguem el foc i
deixem reposar durant 5 minuts, perquè s’acabi de cuinar.
Amb una forquilla podem comprovar que
l’arròs ha quedat solt i llest per servir.
How to win at the gambling casino site with free spins: Casino Site
ResponEliminaBest casinos to play at the gambling casino site with free spins and a no deposit bonus for new players: Slots.lv. luckyclub Top slots. The biggest payout